BiOOO Akademie Balíček pleťové péče

BiOOO Akademie Balíček pleťové péče

Zboží je trvale vyřazeno.

Péče o pleť může být tvrdý oříšek, ale ne pokud máte váš vlastní odličovací olej. Pokud jej navíc doplníte o výživné olejové sérum, jílovou čisticí masku a olejové sérum na růst řas, luxusní kosmetická výbava je na světě!Pokud jste stejně jako my nadšenci do výroby domácí kosmetiky a chcete pro sebe to nejlepší, co příroda může nabídnout, tento kurz vás bude zaručeně bavit!

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Přijďte si vytvořit Váš osobní balíček pleťové péče!

 

Společně si vyrobíme odličovací a čistící hydrofilní olej, pleťové sérum, čistící masku na obličej a olejové sérum na růst řas. Všechny produkty si budete moci personalizovat přesně pro svůj typ pleti a podle svých preferencí. Dozvíte se, jak jednoduše spočítat množství surovin pro výsledné produkty. Naučíte se složky správně odměřit a produkt připravit tak, aby vydržel v pořádku dostatečně dlouhou dobu. Ukážeme si, že vyrobit “milionový” produkt není vůbec věda. Stačí vědět jak na to a mít k dispozici kvalitní suroviny.

 

Na co se můžete těšit?

 

  • naučíte se sami si sestavit recepturu vlastních produktů
  • zjistíte, na co je třeba dávat pozor a jak suroviny správně míchat
  • zkusíte mnoho různých surovin a najdete ideální pro vás
  • zvolíte příjemnou vůni
  • odnesete si produkty v běžných prodejních cenách vysoko přesahujících cenu kurzu

A co je na tom nejlepší? Že všechny tyto luxusní, čistě přírodní kosmetické lahůdky můžete mít už brzy doma!

Pokud byste rádi zkombinovali oslavu narozenin, rozlučku se svobodou, team building nebo jakoukoli jinou sešlost s povídáním o aromaterapii a výrobou zdraví podpůrných produktů, neváhejte se nám prosím ozvat. Domluvíme společně datum, výzdobu i vše ostatní co bude potřeba.

BiOOO Akademie vznikla po záštitou naší firmy BiOOOO.cz. Nabízíme vám tématické workshopy, kurzy a vzdělávání v oblasti kosmetiky a aromaterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?