BoraTree Unikátní směs superfoods BIO bora Relish 7 porcí 70 g

BoraTree Unikátní směs superfoods BIO bora Relish 7 porcí 70 g

Značka: BoraTree
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Doplněk stravy chrání buňky před oxidačním stresem, podporuje tvorbu kolagenu a je bohatý na vlákninu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Unikátní směs superfoods BIO bora Relish 30 porcí BoraTree ve formě prášku podporuje krásný vzhled pokožky a vlasů, povzbuzuje libido, zlepšuje náladu a přispívá k normální funkci imunitního systému.

Kakaové boby jsou bohaté na polyfenoly, které mají silné antioxidační vlastnosti a flavonoidy, jež mají pozitivní vliv na imunitu, zlepšují náladu a pomáhají snižovat stres. Quinoa pomáhá vyrovnávat hladinu cukru v krvi, zlepšuje zdraví střev, obsahuje vysoký podíl vlákniny, má nízký glykemický index a neobsahuje lepek. Jakon obsahuje fruktooligosacharidy, které pomáhají snižovat hladinu glukózy v krvi. Maca povzbuzuje libido, má pozitivní vliv na psychiku, může zmírňovat příznaky menopauzy a pomoci zvýšit výkon při cvičení. Camu Camu vyniká vysokým obsahem vitamínu C, pomáhá snižovat záněty v těle, snižuje únavu a má antimikrobiální vlastnosti.

Dávkování: Doporučené dávkování je 10 g (2 ČL = čajové lžičky) 1krát denně. Smíchejte 2 ČL prášku s 200 ml mléka/vody – Pro dosažení vynikající chuti, jednoznačně doporučujeme rostlinný nápoj podle vaší preference (kokosový, ovesný, sójový, mandlový, rýžový)! Přidejte 2 ČL prášku do kaší, smoothies, mléčných výrobků a jiných oblíbených receptů.

Upozornění: Výrobek se nedoporučuje těhotným ani kojícím ženám a není určen pro děti. Stanovená doporučená denní dávka nesmí přesáhnout. Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada pestré stravy. Skladujte mimo dosah dětí. Tento produkt není určen jako prevence nebo lék na některá onemocnění. Před užíváním se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Nezapomínejte na význam pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

BoraTree je slovenská značka, která vyrábí prémiové produkty složené jen z přírodních a certifikovaných biosložek. Jejich směsi sestavují špičkoví nutriční specialisté pod odborným dohledem lékařů. Hlavním cílem značky BoraTree je zlepšovat celkovou kvalitu života jejich zákazníků. Složky jednotlivých mixů pocházejí ze všech koutů světa, z jejich přirozeného prostředí a vždy kladou důraz na dodržování pěstitelských, výrobních i nutričních standardů. 

Země původu: Rakousko

Výrobce: Pure Beginnings (PTY) LTD, 10 Delamore Road , 3650, Hillcrest, KZN, Jihoafrická republika

Nutriční hodnoty Na 100 g
Energetická hodnota: 1 496 kJ/357 kcal
Tuky: 6,8 g
z toho nasycené mastné kyseliny: 3,4 g
Sacharidy: 50 g
z toho cukry: 11 g
Vláknina: 19 g
Bílkoviny: 15 g
Sůl: 0,03 g

Nepřekračujte doporučené denní dávkování, Ukládejte mimo dosah dětí, Doplněk stravy neslouží jako náhrada pestré a vyvážené stravy.

Dle současné legislativy EU je možné u doplňků stravy a potravin uvádět pouze schválená zdravotní tvrzení. Není možné uvádět podrobnější informace, které by mohly vzbudit dojem jiného prospěšného účinku - i přes to, že se právě pro tyto vlastnosti používají historicky.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?